Otok Vis

Istražite otok Vis s morske strane i uživajte u našoj najpopularnijoj turi. Čeka vas šest nezaboravnih sati punih veselja, kupanja, prirodnih ljepota i uspomena za pamćenje.

Tura obuhvaća obilazak cijelog otoka počevši od Military tunela gdje su se nekad sidrili vojni brodovi. Nakon toga vas vodimo na sjevernu stranu otoka  gdje se nalaze predivne  „divlje“ plaže. Sjeverna strana je prepuna prirodnih ljepota, ali je teško dostupna s kopnene strane tako da se najbolje može istražiti s mora. Iduće stajanje je na otoku Biševu koji se nalazi na jugozapadnoj strani otoka Visa, gdje se posjećuje poznata Modra špilja koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Tura se nastavlja na južnu stranu otoka i obilazi se nekoliko najpoznatijih plaža otoka – Pritiščina, Metudole, Smričevica, Stiniva, Ruda, Srebrna te tajanstvene skrivene špilje kao što je  Zelena špilja na otočiću Ravniku, laguna  Budikovac, pješčane plaže Zaglav, Smokova te Stončica na samom kraju putovanja. Za ovaj izlet koristimo vrhunski gliser Cayman 26 sa 250 KS, brz i atraktivan koji može primiti od 8-10 osoba. Posebnost ovog izleta je svakako naš vodič, visokoobrazovani i iskusni otočni skiper (Yacht Master) s preko 30 godina profesionalnog iskustva na destinacijama Mediterana i svjetskih mora, što vam jamči kvalitetu i sigurnost plovidbe.

U ponudi imamo i manji gliser Cayman 21 150 KS za 4 osobe, pogodan za privatni ili obiteljski izlet.

Jednako je kvalitetan i opremljen Cayman 26.